prijs fotowedstrijd uitgereikt

Frank Smit van De Fotograaf Raalte heeft onlangs de prijs van de vorige ronde van de fotowedstrijd van Salland Centraal en De Fotograaf uitgereikt. Winnaar Bennie van Lohuizen was zelf niet in gelegenheid om de prijs in ontvangst te nemen, maar zijn dochter Linda Sluijmer-Van Lohuizen nam de honneurs waar.

De winnende foto is gemaakt in het bos bij ’t Reelaer. Dochter Nique van 2 jaar en rottweiler Ilonka zijn door Bennie gefotografeerd. “Mijn vader wilde eigenlijk de foto niet eens mee laten doen”, vertelt Linda. “Ik heb gewoon zelf de foto ge-upload. Mijn dochter en de hond van mijn ouders zijn stapelgek met elkaar. De hond is ook heel lief met Nique. Natuurlijk leren we haar dat ze altijd vriendelijk en voorzichtig met elk dier moet zijn!”

Bennie wint een exclusieve studiofotoshoot bij De Fotograaf Raalte (Herenstraat 64), inclusief proeffoto’s en een vergroting. Wil je ook graag meedoen met de fotoactie en zo’n fotoshoot winnen? Ga dan naar fotograaf.sallandcentraal.nl. Het thema van de nieuwe actie is ‘Stilte’. Laat je gedachten de vrije loop en stuur een foto in van iets wat jij in verband brengt met stilte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.