Home / archiefcentraal / ponyconcours heeten weinig last van regen

ponyconcours heeten weinig last van regen

Ondanks de zeer sombere weersvoorspelling was het zaterdag een prachtige dag met slechts enkele druppels regen op het ponyconcours in Heeten. De terreinen lagen er prachtig bij en dit maakte het voor de zeer vele ponyruitertjes een mooi concours.

Er werd op goed niveau dressuur gereden en gesprongen. Veel ruiterjes gingen met een prijs naar huis. Zondag wordt het concours voortgezet met een wedstrijd voor paarden. Ook hiervoor komen veel ruiters en amazones naar Heeten.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.