pompcup heino in teken van 800 voetballers

De Heinose voetbalvelden staan tijdens het Pinksterweekend in het teken van 800 Duitse, Deense en ook Nederlandse voetballers tijdens de 8e editie van de PompCup.De meeste voorbereidingen zijn al gedaan. In samenwerking met hoofdsponsor Zilveren Kruis Achmea heeft de organisatie heel wat in petto voor de deelnemers en voor het publiek.

Op 11 en 12 juni kan je komen kijken vanaf 8.30 tot 17.30 uur. Daarnaast zijn er ook nog enkele hoogtepunten, zaterdag wordt het toernooi geopend om 12.25 uur. De finalewedstrijden beginnen om 14.30 uur en om 17.30 uur is de prijsuitreiking.

Voor een overzicht van alle activiteiten, deelnemers en wedstrijdschema’s kan je een kijkje nemen op staging2.pompcupheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.