Home / archiefcentraal / pinkstertoernooi bij tennisvereniging lveld

pinkstertoernooi bij tennisvereniging lveld

Tennisvereniging Lemelerveld houdt tijdens de Pinksterdagen, van donderdag 9 tot en met maandag 13 juni, een groot open toernooi. Het Rabobank Pinkstertoernooi wordt voor de achttiende keer gehouden. Net zoals de laatste jaren doen er ook dit jaar weer veel tennissers mee. Er worden dan ook ruim 150 wedstrijden gespeeld.

Er wordt gespeeld in poules van de speelsterktes 4 tot en met 9, in alle categorieën. Tijdens het toernooi kan er geen gebruikt gemaakt worden van de banen voor recreatief tennis.

Hoofdsponsor van het toernooi is Rabobank Vaart en Vechtstreek. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de verloting die tijdens het toernooi wordt gehouden.

Inmiddels zijn er al vele vrijwilligers druk bezig om het tennispark en de banen weer in gereedheid te brengen voor het komende toernooi. Ook wordt er het nodige geregeld om het de deelnemers en toeschouwers ook buiten de tennisbaan naar de zin te maken.

Meer informatie is op www.tvlemelerveld.nl te vinden.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.