Home / archiefcentraal / pink floyd fan krijgt replica van the wall

pink floyd fan krijgt replica van the wall

Wie krijgt het voor elkaar om een replica van The Wall in zijn voortuin te zien verrijzen? Tonnie Pereboom, geboren en getogen Raaltenaar en wonend aan de Reiger in Raalte-Noord is dit overkomen. Aanleiding was de vijftigste verjaardag van Tonnie, in het dagelijkse leven uitvoerder bij een groot bouwbedrijf.

De buurt wilde Pereboom hiermee verrassen. De anders niet op zijn mondje gevallen Abraham was even sprakeloos bij het zien van dit ingenieuze bouwwerk. Tonnie staat altijd voor iedereen klaar en is ook zelf vaak de grote animator als het om het bedenken en plaatsen van Sarah’s of Abrahams gaat. Eigenlijk is niets hem te gek. Tot diep in de nacht naar een popconcert van bijvoorbeeld U2, Coldplay of Roger Waters en dan ’s morgens vroeg op de mountainbike het bos weer in. Dit getuigt van zijn tomeloze energie en dát voor een 50-jarige. Proficiat!

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.