pink floyd fan krijgt replica van the wall

Wie krijgt het voor elkaar om een replica van The Wall in zijn voortuin te zien verrijzen? Tonnie Pereboom, geboren en getogen Raaltenaar en wonend aan de Reiger in Raalte-Noord is dit overkomen. Aanleiding was de vijftigste verjaardag van Tonnie, in het dagelijkse leven uitvoerder bij een groot bouwbedrijf.

De buurt wilde Pereboom hiermee verrassen. De anders niet op zijn mondje gevallen Abraham was even sprakeloos bij het zien van dit ingenieuze bouwwerk. Tonnie staat altijd voor iedereen klaar en is ook zelf vaak de grote animator als het om het bedenken en plaatsen van Sarah’s of Abrahams gaat. Eigenlijk is niets hem te gek. Tot diep in de nacht naar een popconcert van bijvoorbeeld U2, Coldplay of Roger Waters en dan ’s morgens vroeg op de mountainbike het bos weer in. Dit getuigt van zijn tomeloze energie en dát voor een 50-jarige. Proficiat!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.