Home / archiefcentraal / overwetering friendship tournament succesvol

overwetering friendship tournament succesvol

De zesde editie van het Overwetering Friendship Tournament werd op 28 mei gehouden bij Sportclub Overwetering in Olst. Het toernooi is weer succesvol verlopen. Dit sporttoernooi bestaat uit herenvoetbal, damesvoetbal en dameshandbal en wordt georganiseerd voor seniorenteams die op recreatief niveau spelen.

Na afloop van het toernooi was er nog een diner voor de teams en een entertainmentprogramma onder leiding van Soundservice Jambalaya.

Bij het herenvoetbal waren Overwetering A, DAVO en Be Quick ’28 de poulewinnaars. De beste keeper was van Sportclub Deventer en Lettele won de Fairplaycup. Ook bij het damesvoetbal was Be Quick ’28 de poulewinnaar en kwam de beste keepster van Overwetering. Wijhe ’92 nam hier de Fairplaycup mee naar huis. Overwetering overheerste bij de dameshandbal. Overwetering 1 werd hier poulewinnaar en Overwetering 2 had de beste keepster. Heeten ging hier met de Fairplaycup naar huis.

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.