ouder kind gravel toernooi van trr

Tennisvereniging T.R.R speelde op 26 juni het jaarlijkse ouder-kind graveltoernooi. De deelnemers aan dit toernooi waren spelers en speelsters van alle leeftijden. Er werd gespeeld op een mini-, midi baan en op het hele veld. Ook de jongsten waren met hun ouders aanwezig voor een goed potje tennis. Aan aanmoediging was er dan ook geen gebrek, vooral bij de jongste deelnemers stonden de oma’s, opa’s, ooms en tantes langs de kant.

Het toernooi is bedoeld om elkaar te leren kennen en zo ook de ouders achter de jonge spelers. Dit is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de jeugdcommissie van T.R.R. De ouders kregen dan ook een kop koffie met cake en de kids allemaal een flesje AA drink.

Alle wedstrijden duurde een halfuur. De jeugdcommissie bedankt de ouders voor hun inzet tijdens deze dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.