opnieuw bedrijvenklasse bij appelloop olst

“De grote vraag is of ook dit jaar het team van de Rabobank het team van Jansen Venneboer achter zich kan houden, of zal het damesteam van Carinova een gooi doen naar de eerste plaats”, vraagt de organisatie zich af. Teams bestaande uit alleen dames krijgen 15 procent aftrek van de tijd! De teams kunnen bestaan uit drie, vier of vijf deelnemers. De tijden van de drie snelste lopers van een team worden bij elkaar opgeteld. De bedrijventeams kunnen zich aanmelden via de website staging2.appelloop.nl of per mail bij Frans Haarhuis, franshaarhuis@hotmail.com. Naast de voor- en achternamen van de beoogde deelnemers dien je daarbij ook het geslacht en de woonplaats van de lopers te vermelden. Het inschrijven van een team kost 50 euro (voor 1 juli 45 euro). De inschrijving sluit op 1 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.