open tennisdagen trr goed bezocht

De Open Tennisdagen bij tennisvereniging Ramele Raalte zijn afgelopen zondag boven verwachting goed bezocht. Sommige bezoekers hebben zich bij het bezoek gelijk ingeschreven als lid van de vereniging.

Het doel van deze Open Tennisdag was om mensen die nog niet tennissen warm te maken voor de sport die door jong en oud op diverse niveaus beoefend kan worden. Na een korte introductie konden belangstellenden een balletje slaan met tennissers van de vereniging.

Tevens werden er enkele tennisdemonstraties gegeven worden door enkele (top)jeugdleden. Na afloop heeft tennisleraar André Mekers enkele afspraken kunnen maken voor proeflessen, met nieuwe aspirant-tennis-sterretjes.

Voor verdere informatie zie staging2.tvramele.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.