onze man ontdekt twee nieuwe dark horses

In zijn column van dinsdag gebruikte Onze Man als ‘cliffhanger’, dat hij het vandaag over de Koude Oorlog zou hebben. Vervolgens kon de redactie afgelopen nacht de slaap nauwelijks vatten. Dit was echter niet vanwege de spanning van wat Onze Man vandaag te berde zou brengen over de Koude Oorlog, maar meer vanwege het onweer. Het gebulder en de lichtflitsen, samen met de hitte, deden meer aan een Hete Oorlog denken, zeg maar.

“Ik spaar dat van die Koude Oorlog nog één dagje op,” heeft Onze Man alweer een cliffhanger voor morgen bedacht. “Er zijn nieuwe feiten aan het licht gekomen, en die wil ik de deelnemers aan het Tourspel niet onthouden. Het kan van invloed zijn op hun ploegsamenstelling.” De redactie weet intussen dat Onze Man graag in cryptische bewoordingen spreekt en vraagt hem zich nader te verklaren. “De deelnemende Tourrenners en hun ploegleiders hebben zelf een soort van Tourspel gemaakt,” verklaart Onze Man, CRT-wielerdeskundige. “Hun top 5 biedt geen echte verrassingen: Contador, Andy Schleck, Evans, Gesink en Basso. Toch is het opvallend dat mannen als Sanchez en Van den Broek ontbreken.” Weinig nieuws onder de zon, lijkt de redactie. “Toch wel,” vindt Onze Man. “De Fransman Christophe Kern wordt door zijn collega’s getipt als de grootste suprise. Kopen dus die man, hij kost in ons Tourspel immers slechts 7,5 miljoen. Opmerkelijk is ook dat Gilbert zichzelf ziet als de grootste suprise, die man blaakt van het zelfvertrouwen. Ik denk dat je die ook maar op moet nemen in je Tourploeg, al kost hij tien miljoen meer dan Kern. Met Kern en Gilbert heb je weer twee dark horses te pakken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.