Home / archiefcentraal / onwel geworden bestuurder raakt van de weg

onwel geworden bestuurder raakt van de weg

Zaterdagmiddag om 13.50 uur is een automobilist onwel geworden en raakte daardoor van de weg op de N348 tussen Raalte en Wesepe. Dat melden onze collega’s van Regio Salland. De auto kwam schuin in een droge sloot terecht. Hulpdiensten werden ingeschakeld.

De bestuurder werd door omstanders uit zijn auto gehaald en gereanimeerd. Na aankomst van een ambulance werd de persoon met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Deventer overgebracht.De opgeroepen brandweer hoefde niet ter plaatse te komen. Een berger heeft de auto meegenomen.

Voor meer foto’s kun je terecht op Regio Salland.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.