ondanks veel pech toch nog tweede

Jarno Jonker op de Becks BMW heeft met een tweede plaats weer goed gepresteerd bij de Classics op het mooie straten circuit van Hengelo (GLD) “De Vasselring”. Het was de eerste keer dit seizoen dat het BMW Race Team mee deed met een wedstrijd bij de Classics. Ze hadden de boel goed voor elkaar. De motor van Jarno Jonker was voorzien van een nieuw carter en ook de motor van Boy is een stuk sterker dan vorig seizoen.

Bij de eerste training van de heren ging het al goed fout. Boy wou in de laatste ronde van de eerste training nog een keer flink aanzetten om zijn tijd nog iets te verbeteren. Hij had vrij baan dus alles zat mee om nog iets van zijn tijd af te rijden. Echter achter op het circuit, schakelde hij in al zijn optimisme mis, waardoor de motor boven de 11000 t/m kwam en dit konden de uitlaat kleppen niet echt waarderen, beide uitlaat kleppen waren nu krom.

Zondag viel het met het weer erg tegen en tijdens de warming up brak het noodweer los, hierdoor werd alles een paar uur verzet. Bij de start ging alles goed, er waren bij de eerste bocht nog wel war coureurs die Jarno voorbij gingen. Jarno werd uiteindelijk tweede. Gerard van de Brom werd derde en versterkte daarmee zijn tweede plaats in het algemeen klassement.

Ondanks de schade aan Boy’s BMW kijkt het team met veel plezier op de wedstrijd terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.