olster feest begint en eindigt met sport

Net als vorig jaar is de eerste activiteit van het Olster Feest de Appelloop, op woensdagavond. Donderdag zijn er kleuter- en peutervoorstellingen, start de kermis en is er een klaverjas- en dartavond. Vrijdag zijn er voorstellingen voor basisschoolkinderen uit de groepen drie tot en met acht. ’s Avonds komen er twee DJ’s van Radio 538 zorgen voor vermaak.

De zaterdag staat overdag in het teken van de jaarmarkt. ’s Avonds speelt Djeff, een formatie met blazerssectie. Afwisselend treedt ook Duo Feestlift uit Wijhe op. Op zondagmorgen is er een Shantykorenfestival. ’s Middags is er een beachvolleybaltoernooi en een pannatoernooi voor de jeugd. In de tent speelt zondag een coverband die speciaal voor het Olster Feest is opgericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.