olst wijhe aan de slag in de maatschappij

Al het personeel van de gemeente Olst-Wijhe is donderdag bij vijf verschillende instellingen aan het werk geweest. Dit in het kader van het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Dit jaar stond deze activiteit in het teken van je het jubileum ‘Tien jaar Olst-Wijhe’. De samenwerking met de instellingen is tot stand gekomen op de Meet & Matchavond in februari van dit jaar.

Door het slechte weer die middag konden sommige geplande werkzaamheden geen doorgang vinden. Gelukkig waren er volop andere mogelijkheden waarbij in een droge omgeving verder gegaan kon worden. Zo werd er bij Basisschool De Peperhof binnen in plaats van buiten geschilderd.

Toch moesten een aantal buitenklussen gedaan worden, zoals snoeiwerk (Heemtuin), hovenierswerk bij de Peuterspeelzalen Olst-Wijhe, aanleggen van een Belevingspad (St. Overkempe), vernieuwen en aanleggen tuin (Pinokkio). Deze medewerkers werden meerdere malen door het hemelwater getergd in hun werkzaamheden. Niettemin werden de klussen vol enthousiasme geklaard.

Voor zowel de deelnemende organisaties/instellingen als de medewerkers van de gemeente was het een geslaagde middag waarbij veel werk verzet is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.