oldtimers bekijken tijdens historisch festival

In Luttenberg valt er weer een stukje nostalgie te bewonderen. Op 26 juni zullen bijna 400 oude trekkers, oldtimers, auto’s, oude bromfietsen en nog veel meer te zien zijn.

Diverse demonstraties met oude landbouwwerktuigen, een grote ruil en verkoopbeurs voor onderdelen en gereedschappen en een herhaling van de succesvolle boerenveiling, in één woord: er is genoeg te doen. Zoals vanouds zal de boerenveiling vanaf een boerenkar gehouden worden.

De trotse bezitters van oude trekkers, auto’s, vrachtauto’s, motoren , brommers, en solexen, die hun paradepaardje ook graag willen laten zien en die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen zich aanmelden bij museum De Laarman in Lutttenberg. Dit kan via 0572 -301529 of via staging2.delaarman.nl/opgave. Deelname is gratis.

Het belooft weer een heel gezellige dag te worden, waarbij die zondag weer een groot straatkorenfestival en braderie wordt georganiseerd in het centrum van Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.