nomineer ondernemingen voor roja 2011

en aan een in het oog springende prestatie, bijzondere maatschappelijke en/of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte en klantgerichtheid.

Iedereen kan een onderneming voor de ROJA voordragen. De aangemelde bedrijven worden ingedeeld in

volgende drie categorieën ‘detailhandel’, ‘handel, industrie en dienstverlening’ en ‘agrarische bedrijven’.

Een deskundige jury onder leiding van notaris Oors beoordeelt de aangemelde bedrijven. Dat leidt in elke categorie tot drie genomineerde bedrijven die zullen worden bezocht. Daarna selecteert de jury per categorie een onderneming die wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2011. De uitreiking van deze eervolle onderscheidingen vindt plaats tijdens de ondernemersmiddag van Stöppelhaene op vrijdag 26 augustus in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

Kent u een onderneming in de gemeente Raalte die volgens u in aanmerking komt voor de eretitel Raalter Onderneming van het Jaar? Aarzel dan niet en meld deze onderneming vóór 1 juli aan. Dit kan via het digitale aanmeldformulier op staging2.stoppelhaene.nl/roja of door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.