nieuwe kleding bedrijfsbrandweer stegeman

Onlangs is er bij Stegeman, eerst Meester BV, besloten dat er nieuwe kleding moest worden aangeschaft voor de bedrijfsbrandweer, de kleding was erg verouderd en daardoor aan vervanging toe. Bij de keuze van de nieuwe kleding is er een besluit gemaakt om de bedrijfsbrandweer te veranderen in BHV Plus, dat de gemeentelijke brandweer de blustaken op zich neemt.

De BHV Plus gaat zich richten op het redden van slachtoffers, eerste hulp verlenen en de gemeentelijke brandweer helpen met hun kennis van het bedrijfspand, de verschillende ruimtes, de aanwezige machines en gevaarlijke stoffen die aanwezig zijn in het geval van brand of een bedrijfsongeval.

Bij de keuze van de nieuwe kleding viel het zandkleurig brandweerpak van de firma Nijhof Safety Brandweerkleding uit Hengelo, goed in de smaak. Deze voldoet aan de eisen die gesteld worden voor kleding maar tevens voldoet deze aan de persoonlijke eisen van Stegeman, hierbij is gedacht aan de tekst welke op de achterkant van de kleding moest komen, het Stegeman logo op de mouw en ook de kleur van de kleding welke bewust is gekozen om zich te onderscheiden van de gemeentelijke brandweer.

Afgelopen week vond de overhandiging van de nieuwe kleding plaats bij de vestiging van Stegeman in Wijhe, deze werd in ontvangst genomen door de zeven leden van de BHV Plus van de vestiging in Wijhe, twee leden van de vestiging in Deventer en twee oefenleiders. De kleding werd uitgereikt door Mark Assink, adviseur van Nijhof Safety Brandweerkleding uit Hengelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.