nieuwe bedrijfswagens voor seine wonen

Seine Wonen in Heino heeft onlangs een nieuwe huisstijl gepresenteerd. Dat betekent in eerste instantie een ander logo en een keuze voor de wijze waarop het bedrijf in de reclame naar buiten wordt gepresenteerd. Daarna moet het worden toegepast op diverse communicatiemiddelen. Te denken valt aan briefpapier, enveloppen en de internetsite, maar natuurlijk zijn ook de bedrijfswagens van de woninginrichter een mooi visitekaartje. ‘En daarvoor hebben we heel prettig, gemakkelijk en snel zaken kunnen doen met Autobedrijf R. Lindeboom & Zn.’, aldus Jacques Seine.

En zo rijden er momenteel twee fraaie bussen van Seine Wonen door het Sallandse land. Antraciet van kleur en voorzien van de nieuwe huisstijl inclusief de slogan ‘Hoog tijd voor Seine’. ‘Eerlijk gezegd waren onze vorige bussen wel een keer aan vervanging toe. De nieuwe huisstijl heeft dat proces hooguit wat versneld’, vertelt Jacques, samen met zijn echtgenote Lilian eigenaar van Seine Wonen. Dat hij voor de nieuwe bedrijfswagens uitkwam bij Autobedrijf R. Lindeboom & Zn. is niet zo vreemd. Niet alleen zijn beiden in Heino gevestigd; de familiebedrijven doen ook al sinds jaar en dag zaken met elkaar.

De vorige bedrijfswagens van Seine Wonen waren van de merken Ford en Iveco en er was geen enkele aanleiding om het nu anders te doen. ‘We hebben het niet eens overwogen, want we waren bijzonder tevreden.’ En dus doet de nieuwe Ford dienst als bus voor de stoffeerders. ‘Daarmee kunnen we gemakkelijk door de woonwijken en het heeft een roldeur. Dat is ideaal als je met die grote tapijtrollen werkt.’ De Iveco wordt (vooral) gebruikt voor het bezorgen van meubels. ‘In tegenstelling tot de Ford heeft de Iveco wel een laadbak van vijf meter.’

Verbeterde techniek

Autobedrijf R. Lindeboom & Zn. heeft zich van haar beste kant laten zien bij de levering van de twee bedrijfswagens. ‘We hebben de details en wensen besproken en vervolgens is er gewoon maatwerk geleverd. Het uitgangspunt was een kaal chassis en uiteraard heb je dan nog te maken met restricties qua hoogte, lengte en gewicht, maar verder zijn deze bussen speciaal op maat gemaakt’, aldus eigenaar Herman Lindeboom, die benadrukt dat beide bussen zijn uitgerust met roetfilters en dus voldoen aan de laatste eisen op milieugebied. De Iveco heeft qua uitstoot zelfs de Euronorm 5 gekregen.

De medewerkers van Seine Wonen rijden nog niet zo lang in de nieuwe bedrijfswagens, maar men is superenthousiast. ‘Het bevalt uitzonderlijk goed. Ze zijn bijzonder praktisch en functioneel. Ten opzichte van de vorige bussen merk je heel goed dat de techniek weer verder is verbeterd. Bovendien heeft het interieur steeds meer weg van een personenauto.’

Autobedrijf R. Lindeboom & Zn. heeft een duidelijke relatie met het automerk Ford, maar dat betekent niet dat dit het enige merk is dat vanuit het pand aan de Zwolseweg wordt verkocht. ‘We zijn een goed adres voor alle merken, zowel particulier als zakelijk. Zeker in de laatste categorie merken we een duidelijke stijging. Het aandeel bedrijfsauto’s (zowel luxe personenauto’s als bussen) gaat waarschijnlijk al wel in de richting van de vijftig procent.’

Dat percentage is voor Seine Wonen niet aan de orde, maar ook de Heinose woninginrichter is wel degelijk actief voor de zakelijke markt. ‘We richten ons hoofdzakelijk op de particulier, maar we doen zeker wel kleine projecten voor het bedrijfsleven. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de inrichting van winkels of kantoren’, aldus Seine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.