nieuw pand voor auto service wesepe

Auto Service Wesepe verhuist binnenkort naar een nieuw pand bij de rotonde aan de nieuwe rondweg. Het pand is momenteel volop in aanbouw en wordt naar verwachting in de zomervakantie opgeleverd.

Auto Service Wesepe is al sinds de oprichting in 1983 gevestigd in een pand aan de Raalterweg. Maar na de aanleg van de rondweg is er veel veranderd. “Nu krijgen we de kans om onze werkruimte en het buitenterrein uit te breiden”, vertelt Hans Haverkamp van Auto Service Wesepe.

“In het huidige pand hebben we bijvoorbeeld geen showroom. In het nieuwe pand naast tankstation van Hartholt Olie krijgen we er eentje van 150 vierkante meter, waar we ons aanbod nieuwe en gebruikte auto’s mooi in de spotlights kunnen zetten.”

Ook in de werkplaats verandert er veel. “Die wordt maar liefst drie keer zo groot als de huidige”, vertelt Hans. “We gaan van drie werkplekken naar zeven werkplekken en de ruimte wordt voorzien van gloednieuwe apparatuur die aan alle laatste eisen voldoet. Hierdoor kunnen we in het nieuwe pand nog efficiënter werken.”

Bij Auto Service Wesepe ben je aan het juiste adres voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook voor reparatie, onderhoud en de jaarlijkse APK. Auto Service Wesepe is lid van de BOVAG en van de Nationale Autopas. Het bedrijf is nu nog gevestigd aan de Raalterweg 35, tel: 0570-532148. Meer informatie op staging2.autoservicewesepe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.