nieuw heeten wil duurzame sport en cultuur

Als Nieuw Heeten hoge ogen gaat gooien bij de verkiezing tot duurzaam dorp van Overijssel, wordt met het geld dat dat oplevert een nieuw gemeenschapshuis gebouwd als vervanging van het huidige Timmermanshuis. Er komt dan een heel nieuwe accommodatie waarbij ook de sportvereniging aansluit.

Het Timmermanshuis staat al geruime tijd op de nominatie vervangen te worden voor nieuwbouw. Het huidige gebouw verkeert in dergelijk bouwkundige staat, dat het eigenlijk geen dienst meer kan doen als dorpshuis. Nieuwbouwplannen volgens het concept dat nu is ingediend voor ‘duurzame dorpen’ is door de gemeente als te duur betiteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.