Home / archiefcentraal / nieuw heeten kan voorlopig nog niet pinnen

nieuw heeten kan voorlopig nog niet pinnen

Dat de geldautomaat terugkomt, dat staat volgens een woordvoerster van Rabobank Salland buiten kijf. “Er komt er sowieso weer één, maar eerst moeten we zorgen dat de locatie aan de veiligheidseisen voldoet.”

Samen met de bewoners van het bovengelegen appartement kijkt de Rabobank nu naar een plan om zo snel mogelijk weer te kunnen pinnen in het dorp. “Maar daarvoor zijn wel bouwkundige aanpassingen nodig en dat is niet zomaar gebeurd. De bewoners denken mee, want ook zij willen de pinautomaat liever in de buurt van de oude plek houden. De leidingen liggen daar al, dus dan is hij sneller realiseerbaar. Maar als het plan er is, dan duurt het ook nog wel even. We moeten dan een vergunningsaanvraag bij de gemeente doen. We hopen op snelheid, maar als dat om wat voor reden niet gebeurt, dan treden we in overleg met Plaatselijk Belang.”

Lees ook

Fietsroute langs ‘de mooiste kiekjes’

WIERDEN – Cultureel genieten en ontspannen fietsen, deze combinatie is in de hele maand augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.