monique smit zaterdag naar midzomerfeest

Monique Smit is op het laatste moment toegevoegd aan de line-up van de Radio 100% NL Formido Zomertour die zaterdagmiddag te gast is in Mariënheem. Vanaf een opvallende podiumtruck krijgt het publiek een wervelende show te zien met optredens van zangeres Judith (in 2008 winnares van de Sterren.nl Academy), Wesley Klein, duo Mike & Colin en dus Monique Smit.

Monique staat allang niet meer bekend als het jongere zusje van Jan Smit. Als zangeres scoorde ze hits met ‘Wild’, ‘Blijf je vanavond’ en onlangs nog ‘Eén zomeravond met jou’ (samen met Tim Douwsma). Verder heeft ze zich geprofileerd als een TV-personality.

Daarnaast maken de bezoekers van de Radio 100% NL Formido Zomertour kans op diverse prijzen van de Formido. De presentatie is in handen van DJ Colin Banks. Het programma duurt ongeveer 2,5 uur. Het prijzenpakket bestaat uit reizen, elektronica, kleding, tijdschriftabonnementen en nog veel meer. Aanvang is om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.