minne veldman geeft orgelconcert

Minne Veldman geeft op 9 juli een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Het concert heeft als thema ‘Met Orgelpracht de zomer tegemoet’.

Veldman zat op het conservatorium in Zwolle, waar hij orgel studeerde bij Harm Jansen. Van zijn orgelspel verschenen vijf cd’s en twee keer won hij een orgelconcours. Verder schrijft hij nog muziek voor orgels en koren. Minne Veldman is ook nog actief als dirigent in Ommen, Urk, Hoogeveen en Spakenburg.

Voor reserveringen voor het concert kan je bellen naar 0572-371838 of 038-4224079. De entreeprijs is 10 euro inclusief koffie, een drankje en een hapje. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar het concert.

De Willem Hendrik Zwart Hal is te vinden aan Grensweg 17 in Lemelerveld. Het concert begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.