meisjes c1 smhc kampioen

De Meisjes C1 van de hockeyclub SMHC zijn afgelopen weekend kampioen geworden. Na een tiental overwinningen van de tot dan toe 11 gespeelde wedstrijden was afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van de competitie.

Om de nummer twee van deze competitie, Bully uit Oldenzaal, voor te blijven moest er minimaal nog één punt, in een uitwedstrijd, gehaald worden. Voor vertrek werden nog een aantal teamfoto’s gemaakt bij SMHC, waarna het team, de trainer en de coach in een bus van TCR Vervoer naar EHV/Enschede werden vervoerd.

De dames moesten dan wel uitspelen, maar heel wat supporters met spandoeken uit Raalte kwamen ze aanmoedigen. Tijdens de wedstrijd gaf het team geen enkele kans aan Bully. Ze creëerde genoeg kansen en scoorde maar liefst vier keer. Het laatste fluitsignaal klonk en de de dames van C1 zijn kampioen. Na het ontvangen van de cadeaus en felicitaties keerde het team met supporters terug naar het clubhuis van SMHC en werden ze samen met nog vier andere teams gehuldigd. Een succesvol seizoen werd voor dit team afgesloten met een prachtige dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.