maria mensink en ria ogink winnaars ladiesday

De jaarlijkse Ladies Day, die op 21 juni werd gehouden bij Tennisvereniging Ramele, is dit jaar gewonnen door Maria Mensink en Ria Ogink. Deze dames mogen zich een dagje laten verwennen bij hoofdsponsor Thermen Sauna Swoll.

Het toernooi is een open toernooi wat betekent dat dames uit Deventer, Zwolle, Wijhe, Heeten en Raalte zich voor het toernooi hadden aangemeld. Zoals ieder jaar was het toernooi in maart al vol. 64 Dames hadden dankzij de organisatie van Ria Gerritsen en Stella Groothedde weer een geweldige dag.

Naast tennissen was het verder ook een echte Ladies Day op tennispark Ramele. Ben Kogelman had gezorgd voor standjes met wijn en honing, Ilse Kleinherenbrink met energetix magnetische sieraden en parfums. Diverse sponsoren zorgden dat alle deelnemers na afloop met een leuke prijs huiswaarts gingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.