Home / archiefcentraal / mans bartels op tourtocht met de huifkarren

mans bartels op tourtocht met de huifkarren

Het was Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni, een drukte van jewelste bij Mans Bartels. Al vroeg in de ochtend waren de ruiters en amazones in touw met hun pony’s en paarden. De oudere jeugd en hun ouders spanden hun paarden voor de huifkarren en met maar liefst drie huifkarren ging het gezelschap op pad, de Sallandse op en ter verkenning door het bos.

Rond 12.00 uur werd er een grote pauze gehouden voor de paarden, pony’s en de inwendige mens. Tijdens een gezellige picknick in het gras aan de Hexelerweg in Nijverdal werd er heerlijke gegeten en gedronken, maar ook gespeeld en geknuffeld met de dieren.

De terugkomst bij Mans stond gepland rond 18.00 uur, maar dit werd later doordat een van de huifkarren pech had. Natuurlijk kwam de ANWB niet even richting het palthe kasteeltje, dus werd de rem ter plekke gemaakt.

De vermoeide, maar vooral blije gezichten keerden een uur later dan gepland met paarden, pony’s en huifkarren terug op het terrein van Bartels.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.