mag je roken in een feesttent

Staan bezoekers van Ribs and Blues er wel bij stil hoeveel verkeersoverlast omwonenden van dit festival en van Stöppelhaene hebben.” Het is een reactie op onze site onder een artikel over de toertocht van Goldwing-motoren vanaf Luttenberg over de Sallandse dreven.

Onze Man las het met interesse. De reageerder gaat nog verder: “En dan hebben we het nog niet eens over het openbaar urineren van de bezoekers.”

Zondagochtend was Onze Man op de koffie bij Raaltenaren, die geen last hadden gehad van de muziek. “Och, je hoort het wel, maar wat maakt het uit. Het is erger als je midden in de nacht die schreeuwende jongeren naar huis hoort gaan. En op zich is dat ook nog niet eens zo erg. Maar je houdt je hart dan toch wel vast of ze de boel in de tuin heel laten.”

Daar schrok Onze Man wel van. In de woonwijken van Raalte wordt op disco-avonden en al helemaal met grote feesten, dus slecht geslapen vanwege de kans dat je tuin gemolesteerd wordt door dronken snopapies.

“En hoe zit het met het rookverbod”, wilde een andere koffieklant weten. “In de tent tijdens The Earring werd opvallend weinig gerookt. Maar er zitten er toch tussen die wel gewoon een sigaret opsteken. Mag dat? Niet omdat ik wil weten of het mag, maar omdat ik er last van heb. Kan ik die lui d’r aan spreken dat het verboden is”.

Onze Man heeft geen idee. Toch wel handige informatie in verband met de komende tentfeesten. Er zijn vast lezers die het wél weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.