maand lang werk aan majoraan in raalte

De Majoraan in Raalte, gaat vanaf donderdag flink op de schop. De gemeente heeft in het voorjaar een aantal grote bomen gekapt, omdat boomwortels de straat opdrukten. Dat veroorzaakte veel overlast voor de bewoners.

De straat wordt nu opnieuw ingericht. Er komt wat groen bij, het verhoogde deel verdwijnt en er wordt in het najaar een nieuwe boom geplant. Ook wordt het pleintje opnieuw bestraat. De omwonenden zijn door de gemeente op de hoogte gebracht van de veranderingen. De werkzaamheden nemen ongeveer een maand in beslag.

Ook de Haarlesedijk in Heeten gaat op de schop. De weg is vanaf 27 juni tot en met 1 juli ter hoogte van de Lombokweg afgesloten voor alle verkeer. De weg wordt opnieuw bestraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.