luttenbergse wandel 3 daagse wordt blijvertje

De eerste Luttenbergse wandel-3-daagse is vorige week een groot succes geworden. De organisatie heet daarom besloten er mee door te gaan. “Dat er veel deelnemers mee zouden lopen hadden ze wel gehoopt in Luttenberg, maar dat het er over de 460 zouden zijn, dat had niemand van de organisatie verwacht.”

Stichting Sportbelangen Luttenberg kan dan ook als inititatiefnemer van het evenement terugkijken op een geweldig succesvol evenement. Onder perfecte weersomstandigheden startten de deelnemers dinsdagavond voor een wandeling over 5 of 10 kilometer en dat drie dagen achter elkaar.

Zo’n 220 kinderen en 240 volwassenen vormden een bontgekleurd lint door de straten en bossen van Luttenberg, want de deelnemers waren getooid in opvallende gele veiligheidshesjes, gesponsord door Fysiotherapie Salland, Gezondheidscentrum De Parel en Rabobank Salland. De organisatie had de nadruk gelegd op gezond en met een stuk fruit onderweg en een flesje water bij de start, ging de organisatie mee met de wens van de Gemeente Raalte om “Raalte Gezond” onder de aandacht te brengen.

De routes voerden door het bos, over landweggetjes, maar ook over particuliere schouwpaden, die hiervoor eenmalig werden geopend. De organisatie was dan ook blij met alle medewerking die het van alle aanwonenden kreeg om zo eens Luttenberg op een andere manier te laten zien. Het leverde een prachtig schouwspel op.

Gezien het grote aantal deelnemers ziet de organisatie zich verplicht om het evenement volgend jaar weer op de kalender te zetten. “Als we de positieve reacties mogen geloven van de deelnemers, kunnen het er volgend jaar alleen maar meer worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.