luttenberg weer aan het beachtennisen

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor een door henzelf te bepalen avond. Die avond spelen ze meerdere wedstrijden. Aan de hand van de resultaten wordt bepaald wie er door gaat naar de finales op zondag. Je speelt twee tegen twee. Opgave dus ook bij voorkeur per tweetal. Als je je als individuele speler aanmeldt, koppelt de organisatie je aan een ander.

’s Avonds beginnen de wedstrijden om 19.00 uur. Op woensdag speelt de jeugd vanaf 13.30 uur en op donderdagavond laten de 55-plussers zien dat lichaam en geest nog soepel zijn. Opgave is mogelijk bij Walter Hobert, e-mail: waltercindy@home.nl, tel: 0572-302119.

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon, te voldoen voor aanvang van je wedstrijden. In de week voor het toernooi ontvangt iedere deelnemer een gids met alle wetenswaardigheden zoals de poule-indeling, het tijdschema en de reglementen. Kunnen tennissen is niet belangrijk, met een beetje behendigheid kom je ver.

De organisatie zorgt uiteraard voor een klein horecatentje. Het beachtennistoernooi wordt georganiseerd door de dinsdagavondploeg van tennisvereniging Luttenberg. De heren mogen daarbij rekenen op sponsorbijdragen van een groot aantal bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.