Home / archiefcentraal / lugtmeier wint fiets van sc overwetering

lugtmeier wint fiets van sc overwetering

Sebastiaan Lugtmeier uit Olst is de gelukkige winnaar van een nieuwe fiets, beschikbaar gesteld door Tweewielercentrum Logt. De fiets was de hoofdprijs van de fietsbingodauwtraptocht van SC Overwetering.

Aan de achtste editie van de fietstocht deden 250 mensen mee. De koffiestop was dit jaar bij het museum van oud keukengerei van de familie Jansen aan de Kleistraat. De dag werd opgefleurd met een optreden van gitarist Hans Paijens. In de kantine van SC Overwetering werd de bingo onder het genot van een hapje en een drankje gehouden. Dankzij het geweldige week bleef het nog lang gezellig op het terras van de sportclub.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.