Home / archiefcentraal / lourenssen wandelt voor stichting vluchteling

lourenssen wandelt voor stichting vluchteling

Willy Lourenssen, Oud-raadslid van de gemeente Raalte, gaat in de nacht van 18 op 19 juni 40 kilometer wandelen voor Stichting Vluchteling. Deze wandeltocht begint in Rotterdam en eindigt in Den Haag en heeft als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Birmese vluchtelingen.

Door mee te doen zet Lourenssen zich in voor de Birmese vluchtelingen. In heel Birma is één miljoen mensen op de vlucht geslagen voor de militaire dictatuur. Er is een groot tekort aan medische zorg. Vooral kleine kinderen zijn daarvan het slachtoffer, terwijl dat met goede medische zorg eenvoudig valt te voorkomen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met Lourenssen mee te lopen. Dit kan via http://www.nachtvandevluchteling.nl/loop-mee. Je kunt Lourenssen ook sponsoren, dat is mogelijk via zijn profielpagina: http://www.nachtvandevluchteling.nl/deelnemers/392

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.