Home / archiefcentraal / limburgse band in okkenbroeks centrum

limburgse band in okkenbroeks centrum

De band Banana Cakes uit Limburg treedt zaterdag 18 juni op in dorpshuis Ons Centrum in Okkenbroek. De band bestaat uit vier muzikanten die sinds 2006 samen spelen. Chiel, Bas, Mark en Guus bezorgen jong en oud een lekkere avond met hun energieke optredens.

Het publiek kan onder andere genieten van nummers van Arctic Monkeys, The Offspring, Red Hot Chili Peppers en AC/DC maar ook the Beatles, George Baker en Rowwen Heze komen voorbij. Het optreden begint om 21.00 uur.

Lees ook

Carnavalesk afscheid Stöppelkaters van overleden ‘Lange Jan’

RAALTE – Geen minuut stilte, maar een minuut applaus, een erehaag en het zingen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.