lierderholthuis wil bso en kinderdagopvang

Het is de bedoeling om zo snel mogelijk in het nieuwe schooljaar te starten met in ieder geval BSO. Plaatselijk Belang onderzoekt in samenspraak met regionale aanbieders van kinderopvang op welke wijze en waar de opvang aangeboden kan worden.

Hiermee sluit Lierderholthuis aan op landelijke ontwikkelingen, waarbij buitenschoolse opvang onderdeel is van het brede school concept. Samenwerking met verenigingen die een naschools sport- en muziekaanbod kunnen organiseren, is dat ook kansrijk in Lierderholthuis. Met het aanbieden van de opvang wordt vooruitgelopen op de plannen voor een MFA in Lierderholthuis.

Heeft u geen enquête ontvangen en uw kinderen opgeven of wilt u nadere informatie? Richt uw vraag of opmerking aan info@opb-lierderholthuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.