lens accountants het beste van twee werelden

Als MKB-er kun je niet zonder een goede accountant. Bij een goede accountant gaat de dienstverlening verder dan alleen de cijfers. Dat deskundige hulp soms dringend nodig is, hebben de afgelopen crisisjaren maar al te duidelijk gemaakt. En wat te denken van alle ingewikkelde wet- en regelgeving? Dat vraagt gewoon om een specialist. LenS accountants weet er gelukkig alles van. “Bij ons ligt de nadruk op het helpen van de klant. Vaak gaat het om vraagstukken die voor de ondernemer essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering. Soms ook om vragen die het ondernemen in de weg staan. En dat is ronduit jammer”, aldus Gé Satink. Daarom is LenS accountants er. “Wij nemen ondernemers die zorgen uit handen. Zodat niets hun ambities meer in de weg staat!”

LenS accountants levert meer dan boekhoudkundige en fiscale ondersteuning. Bij LenS accountants draait alles om gezamenlijk ondernemerschap. Alfred Waterink: “Natuurlijk zijn cijfers een belangrijk onderdeel van ons werk. Maar waar het ons echt om gaat is de toekomst van de ondernemer en zijn bedrijf. Daarin denken we proactief mee en geven we goed doordacht advies. Advies dat verder reikt dan de dag van morgen.”

Persoonlijk contact is ook een belangrijke meerwaarde van LenS. Volgens Gé Satink zijn korte lijnen bij de advisering essentieel. “Ondernemers willen graag snel antwoord op een vraag. Bovendien gaat het vaak om strategische zaken die van enorm belang zijn. Zaken die je niet zomaar met iedereen bespreekt. De ondernemer moet zich dus thuis voelen bij zijn accountant. Zodat alles bespreekbaar is. Vertrouwen is dan ook de basis van de samenwerking tussen ondernemer en accountant.” Juist om die reden kiest LenS voor locaties dichtbij de klant, in Raalte, in Hattem en in Deventer. “Bij ons krijgt de ondernemer het beste van twee werelden. De deskundigheid en veelzijdigheid van een groot kantoor met ervaren adviseurs op alle belangrijke terreinen. En de persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrokkenheid van de lokale dienstverlener.”

Meer informatie vindt u op: staging2.lens-accountants.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.