lemelerveldse bedrijven kasteelfair middachten

The Citadel Company (architecten- en ingenieurs), Studio20tien (professioneel interieuradvies) en Wagenmans Wonen uit Lemelerveld presenteren zich tot en met maandag 13 juni op de Kasteelfair en Outdoor in Gelderland bij Kasteel Middachten te Steeg.

Geheel in sfeer past Kasteelfair Middachten een uitgebreid aanbod op het gebied van buitenleven, tuinieren, biologische producten, dieren, lifestyle en vele demonstraties en workshops. Gelijktijdig met de kasteelfair strijden op het prachtige landgoed de beste spring- en dressuurruiters van de wereld om de hoogste eer.

Kijk voor meer informatie over de fair op staging2.kasteelfairmiddachten.nl of staging2.outdoorgelderland.nl. En kijk voor de drie Lemelerveldse bedrijven op staging2.thecitadelcompany.com, staging2.studio20tien.nl en staging2.wagenmanswonen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.