Home / archiefcentraal / leerlingen uit groep 8 slagen voor ehbo

leerlingen uit groep 8 slagen voor ehbo

De afgelopen maanden zijn de kinderen van diverse scholen uit groep 8 in gemeente Olst-Wijhe weer hard aan het werk geweest. Ze hebben zich niet alleen over te taal- en rekenboeken gebogen, maar ze hebben zich ook vol enthousiasme ingezet voor de EHBO-lessen.

Alle 100 leerlingen zijn geslaagd en dat is natuurlijk een hele prestatie. Deze kinderen kunnen nu helpen als er wat gebeurt onderweg naar school of thuis. En wat ze nu hebben geleerd dat zullen ze nooit meer vergeten.

Een aantal enthousiaste leerlingen hebben al aan de instructrice, Marloes Swiersma, aangegeven niet te kunnen wachten totdat ze oud genoeg zijn om met de volwassenen EHBO mee te doen. Ze zullen nog even moeten wachten tot ze 17 jaar zijn.

Wil je zelf ook EHBO-lessen volgen dan kun je je opgeven bij EHBO Olst via 0570-565171, ook als je diploma verlopen is.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.