Home / archiefcentraal / langste dag van het jaar zonder zon

langste dag van het jaar zonder zon

Het is de langste dag van het jaar, maar echt zomers wil het maar niet worden. Donkere wolken en veel regen is waar we de afgelopen dagen mee te maken hadden en als we op de redactie naar buiten kijken, komt er maar geen verbetering in.

Maar goed nieuws, in het weekend stijgen de temperaturen. Vrijdag draait de wind naar west tot noordwest en zullen we nog heel wat regen krijgen, maar na zaterdag wordt het toch echt zomers weer. In juli zullen we temperaturen rond de 20 en 25 graden krijgen. In augustus wordt het veel droger dan vorig jaar.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.