lady gaga en meeuwis uit raalter carillon

Beiaardier Henk Veldman riep bewoners op om zelf nieuwe muziek in te sturen, om die ten gehore te brengen op het klokkenspel van de kerk. In totaal klinken er vanaf 15 juli veertig nieuwe melodieën. Dertig daarvan zijn aangedragen door bewoners. Tien van de liederen bepaalt de beiaardier zelf, die krijgen voor thema’s als Kerst en Sinterklaas mee.

Inzenders van deze actie en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op vrijdagavond 15 juli om 19.00 uur boven in de toren van de Kruisverheffing de feestelijke opening van deze actie bij te wonen. Wethouder Roger de Groot zal de nieuwe melodieën inschakelen. Beiaardier Henk Veldman verzorgt aansluitend een concert waarin hij een aantal nummers op het carillon speelt.

Omdat de nieuwe melodieën ingesteld moeten worden, zal het carillon de dagen voorafgaan aan de officiële presentatie niet automatisch bespeeld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.