koopplein krijgt andere eigenaar

Ronny Langenkamp uit Lemelerveld wordt per 1 juli eigenaar van koopplein Raalte en Olst-Wijhe. Hiermee draagt Cindy Hobert het stokje over aan haar collega Langenkamp, die al eigenaar is van koopplein Dalfsen en Ommen.

Cindy Hobert heeft met veel enthousiasme gewerkt aan het opzetten van ‘haar’ koopplein en kijkt terug op een mooie ervaring. Ze wil meer tijd vrijmaken voor haar gezin en haar baan bij het gezondheidscentrum. Koopplein.nl is de lokale marktplaats voor je eigen gemeente.

Koopplein Raalte/Olst-Wijhe en koopplein Dalfsen/Ommen worden niet samengevoegd, maar blijven afzonderlijk van elkaar bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.