kleintjes knuffelen levensgrote bumba

De kleintjes van kinderdagverblijf Kwibus kregen er één, een ‘echte’ Bumba. Op 24 juni is de nieuwe locatie bij basisschool De Dennenkamp officieel in gebruik genomen met de komst van deze levensgrote knuffelclown. Aansluitend was er een Open Huis dat samenviel met het zomerfeest van de school.

Dat er bij de nieuwe groep, de zesde van kinderdagverblijf Kwibus, een Bumba langskwam is niet toevallig, de groep heet namelijk ook de Bumbagroep. Op dit moment telt de Bumbagroep negen kinderen, de bedoeling is om de opvang uit te breiden naar twaalf plekken. Er is nog ruimte vrij, met name op woensdag en vrijdag is nog een aantal opvangplekken beschikbaar. De groep is bedoeld voor kinderen van 0-2 jaar.

Na de opening was er om 17.30 uur een Open Huis. Tot 19.00 uur kon iedereen de groepsruimte, de spelmaterialen en de natuurlijke buitenruimte bekijken. Pedagogisch medewerkers waren aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Openbare basisschool De Dennenkamp hield op dezelfde avond het jaarlijkse zomerfeest voor jong en oud. Er waren allerlei activiteiten, zoals blikgooien, touwtje trekken, envelop trekken en een grabbeljurk. Ook was er een Rad van Fortuin met leuke prijzen en een springkussen. In het restaurant kon iedereen genieten van lekkere hapjes.

Landstede Kinderopvang Ommen biedt vanaf 1 april opvang bij basisschool De Dennenkamp.

Alle oudere kinderen gaan naar de vlakbij gelegen basisschool Het Kompas, waar Landstede Kinderopvang ook de beschikking heeft over twee groepsruimtes voor buitenschoolse opvang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.