kleine opkomst voor de meidenverwendag

Voor de tweede keer werd in Wijhe de Meidenverwendag georganiseerd door Landstede Welzijn Olst-Wijhe. Ondanks de kleine opkomst werd de middag toch een succes.

De Meidenverwendag is bedoeld voor meiden tussen de 12 en 16 jaar. De meiden tussen de 12 en 14 jaar waren de grootste groep. De meiden konden van alles doen. Zo was er een visagiste, een kapster, een kleurstyliste, een nagelstyliste, een fotograaf en GGD Sense waren aanwezig.

Ook aan sport was gedacht, een echte Zumba workshop, 50 minuten lang zweten op muziek en de pasjes bijhouden. Bij de GGD werd er gepraat over verliefdheid, seksualiteit, menstruatie. Er was een quiz, een verloting, een kraslot en je kon op de foto.

Aan het einde van de middag konden de meiden nog een evaluatieformulier invullen, daar kwam een gemiddeld cijfer van een 8,7 uit. Bij het weg gaan op het eind van de dag kregen de meiden een leuke goodybag mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.