kleine duizend motoren naar luttenberg

De Goldwingclub Holland houdt al 33 jaar een Internationaal Treffen waar Honda Goldwings uit vele Europese landen elkaar ontmoeten. Vorig jaar werd dit treffen georganiseerd in het Brabantse Wanroij en waren er 22 landen vertegenwoordigd. Voor dit jaar, het 34e Treffen, worden de tenten dus weer opgeslagen in Luttenberg.

De kwartiermakers komen al op dinsdag 7 juni, maar donderdag 9 juni is vanaf 12.00 uur het terrein open voor de motorrijders uit heel Europa. Ook bezoekers zijn, zij het tot 20.00 uur ’s avonds, van harte welkom om het terrein gratis te bezoeken en de vele Goldwings, in de meest uiteenlopende uitvoeringen en kleuren, te bekijken. Er zijn diverse stands op het terrein aanwezig waar van alles te koop is: van glimmende motoronderdelen tot aan leren pakken, snoepgoed en sierraden.

Vanaf 20.00 uur gaan de poorten dicht voor bezoekers en begint de feestavond met live en disco-muziek.

Traditioneel tijdens het Treffen wordt er in het weekend een Grote Tour gereden. Honderden Goldwings rijden dan in colonne, gerangschikt per land, luid toeterend door de omgeving, meestal aanschouwd door honderden toeschouwers. Deze toer start zaterdag om 12.00 uur vanaf het manegeterrein. Via de diverse mooie weggetjes die onze regio rijk is leidt de tocht naar het motormuseum, waar een 2 uur durende stop wordt gemaakt. Om half 5 wordt de hele stoet weer terugverwacht in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.