kinderolympiade stoppelhaene zoekt vrijwilligers

De Kinderolympiade is op zoek naar vrijwilligers. Op 26 augustus houdt de Stöppelhaene een kinderolympiade van kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor 1 euro kunnen de kinderen deelnemen aan meer dan 25 spelletjes. Om dit goed te laten verlopen is de organisatie ook afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers.

De kinderolympiade gaat om 13.00 uur van start en duurt tot 16.00 uur. Wil je nou helpen bij de spelletjes, dan moet je om 12.15 uur aanwezig zijn. De organisatie van de Kinderolympiade is ook door het jaar heen erg actief. Iedere maandagavond komen zij samen om nieuwe spelletjes te maken en te bouwen aan een wagen voor het oogstcorso.

Vind jij het ook leuk om spelletjes te repareren, nieuwe dingen te bedenken en te maken, te lassen, schilderen en om te verven, meld je dan nu aan.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar kinderolympiade@stoppelhaene.nl Vermeld er ook even bij of je al eerder als vrijwilliger bij de Kinderolympiade bent geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.