kinderen kunnen weer veilig spelen

Oude speeltoestellen afgekeurd en een kapotte omheining. Kortom niet echt een veilige speeltuin voor de kinderen van de P.Buismanstraat in lemelerveld. Daarom hebben de buurtbewoners en de gemeente Dalfsen de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat de speeltuin nieuwe toestellen kreeg en een nieuw bankje.

De speeltuin is bedoeld voor de kleinere jeugd met een glijbaan, hobbelmotor, duikelrek en speelhuisje. Deze toestellen zijn allemaal uitgevoerd in RVS en kunnen dus nog heel wat jaren mee. Toen duidelijk werd dan voor een onderhoudsvrije ondergrond er niet genoeg geld was, heeft de buurt contact gezocht met de Woningstichting De Veste uit Ommen. Mede dankzij hun ligt er nu een prachtige kunstgrasmat in de speeltuin.

Om de nieuwe speeltuin te openen hebben de kinderen en ouders op 4 juni, onder tropische temperaturen, de speelplaats officieel in gebruik genomen door een kleine pleinparty te organiseren. De buurt is erg blij dat de speelplaats weer een veilige en mooie speelplek is voor de kinderen en vooral dat alles in zo’n snel tempo gerealiseerd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.