kerstman jaagt halve abraham weg

De Kerstman pronkt in een tuin aan de Enkstraat in Raalte. Niet dat de bewoner is vergeten om zijn Kerstversiering weg te halen, of dat hij in de war was met de datum… Nee, de tuin ligt voor het huis van Binnert Heijer. Vrienden van hem hebben de spullen in de tuin gestald ter ere van zijn 25-ste verjaardag. Geen halve Abraham dus, nee, een Kerstman.

Wie een ‘Kerstborrel’ wil komen halen bij Binnert is van harte welkom, tenminste dat stellen zijn vrienden. Misschien is een belletje van tevoren aan te raden, want bij ons de op de redactie rijst het vermoeden dat Binnert hier nog maar weinig van af weet…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.