jorink verkoopt brood tegen spierziekte

Join 4 energy!, een actie van de Echte Bakkers in Nederland om geld in te zamelen tegen spierziektes, heeft bij echte bakker Jorink in Raalte 1300 euro opgeleverd. Dat werd zaterdag bekend gemaakt, uiteraard in de bakkerij.

Jorink had een loterij aan de actie gekoppeld, winnares Van Dartel uit Heeten is daarom sinds zaterdagmiddag in het bezit van een heuse racefiets.

De actie duurde drie weken en wordt vandaag – zondag – afgesloten met het beklimmen van de Mont Ventoux. Daar doen veel echte bakkers aan mee. Ook Irma Nijenkamp uit Raalte staat aan de start. “Met maar een doel”, verzekerde ze ons, “om geld in te zamelen voor de stichting.” We hopen dat Irma nog heel wat euro’s bijeen fietst op die verraderlijke berg. En we hopen ook dat ze foto’s maakt. Want die willen we natuurlijk graag plaatsen als onze bijdrage in de actie.

Die fietstocht verklaart ook de racefiets als hoofdprijs van de verloting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.