intradent opent vestiging in heeten

Tandtechnisch laboratorium Intradent in Raalte heeft onlangs een tweede filiaal geopend aan de Dorpsstraat 20 in Heeten. Daar kan iedereen terecht voor een nieuwe gebitsprothese of reparatie van/onderhoud aan de huidige prothese.

Hoe weet je dat je toe bent aan een nieuwe prothese? Daartoe bestaan er enkele herkenningspunten: de huidige prothese zit los in de mond; tanden/kiezen breken regelmatig af en/of de prothese is sterk verkleurd. “Ook kan de vorm van de mond in de loop der jaren zo veranderd zijn, dat je beter een nieuwe aangemeten gebitsprothese kunt nemen. Bij oude protheses hebben zich in de loop der jaren vaak tandstenen vastgezet aan de binnenkant. Die krijg je moeilijk of helemaal niet schoon. De bacteriën die zich daar nestelen, kunnen bovendien schadelijk zijn voor de gezondheid.”

Je mag je van de zorgverzekeraars eenmaal in de vijf jaar een nieuwe prothese laten aanmeten. De gebitsprothese zit in het standaardtarief hetgeen inhoudt dat 75 procent van de kosten vergoed worden door de verzekeraar. “Wij zorgen voor de aanvraag bij je zorgverzekeraar en onze cliënten krijgen van tevoren van ons op schrift wat hun eigen bijdrage wordt.”

Voor meer informatie en/of een gratis controle van de gebitsprothese, kun je bellen naar 06-28341411 of 06-53953680. De vestiging aan de Dorpsstraat 20 in Heeten is elke werkdag ’s ochtends geopend. Voor iedereen die een afspraak heeft gemaakt, ligt een handig presentje klaar. Meer informatie op staging2.intradent.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.