intersport schutte bedacht leasekleding

Sinds zes jaar is Intersport Schutte bezig met leasekleding. De eerste club die overging op leasekleding was SV Marienheem en daarna volgde al snel Wesepe.

Leasekleding houdt een compleet andere aanpak in, er wordt namelijk gekeken naar de problemen waar een club en Intersport Schutte als sportleverancier tegen aan kunnen lopen. Intersport Schutte heeft met leasekleding al een aantal successen geboekt met Wijhe 92, VV Heino en Salvora. Onlangs zijn ook Rohda Raalte, SV Heeten en VV Broekland overgegaan naar leasekleding.

Het leaseconcept wordt op verschillende manieren uitgevoerd. Zo is er ook ruimte voor de club zelf om de cultuur te houden. Intersport Schutte houdt ook informatieavonden en middagen waarin ze het concept van leasekleding uitleggen. Op dit moment staan er een aantal clubs in de startblokken om over te gaan op lease.

Heeft ook jouw club interesse in leasekleding dan kan je een mail sturen naar info@intersportschutte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.