internet via glasvezel raalte dichterbij dan ooit

Als dertig procent van de inwoners zich aanmeldt voor een abonnement bij een glasvezelprovider wordt op al die adressen glasvezel ‘tot in de meterkast’ aangelegd. Nog vóór de zomer van 2012 zullen de kabels de grond ingaan.

Dankzij VVD krijgen alle dorpen binnen de gemeente Raalte kans op een gratis glasvezelaansluiting. Medio april besloot de fractie om tot actie over te gaan en een informatieavond te beleggen. Ruim tachtig mensen toonden belangstelling. Duidelijk werd dat er voldoende animo was om een volgende stap te zetten. Uit verschillende dorpen kwam het verzoek om te helpen om tot die volgende stap te komen. Belangrijke voorwaarde voor ons was dat er dan voor álle negen Raalter kernen zicht op een glasvezelaansluiting moest komen. En dat perspectief is er.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.